Residence_de_lAcacia.JPG (795253 Byte)
RésidenceContact

De "Résidence" biedt aan in een eeunewoude boerderij:

 • vakantieappartementen van verschillende groottes  
 • uitgerust met ingerichte keukens  
 • ontbijt of half pension mogelijk
 • ontmoetings-/vergaderzaal onder gewelfde oude natuursteen
 • TV, gezelschapsspelen
 • wasmachine, droger
 • verhuur van bedlinnen en handdoeken
 • schoonmaak mogelijk
 • zwembad
 • terrassen in zon en schaduw
 • grote tuin met speelterrein, barbecue
 • pingpongtafel, kleine biljart
 • mini tafelvoetbal
 • privéparking
 • kampeermogelijkheid (voor vrienden of familie)
pool.jpg (787800 Byte)
Lavendel1.jpg (137084 Byte)

De "Résidence de l'Acacia"

biedt, voor diegenen die liever logeren in een authentiek kader dan in anonieme hotels, ruimte voor ontspanning en avontuur vol mooie ontdekkingen in één van de mooiste regio's in het zuiden van Frankrijk. Saint-André is een zeer oud dorp, gelegen in de

 
PROVENCE  GARDOISE

en is omringd door lavendelvelden, wijngaarden, de ‘Cèze’-rivier en bossen.

Oleanderblute.JPG (639940 Byte)
terrasse_avec_pavillon.JPG (778014 Byte)
 
schlucht.JPG (15590 Byte)

 

. . . wanneer u al wandelend de omgeving verkent, vindt u zeker iets naar uw zin: wilde rotskloven, helder en fris water, stroomversnellingen en watervallen, een paradijs voor kanovaarders, rotsen en klippen om op te klimmen, grotten, nagelkruid en een strand van kiezels voor vissers en zwemmers.

Onze "Résidence" de vacances

In deze voormalige boerderij vindt u een verzameling van diverse appartementen en studio's.
We renoveerden het oude boerderijgebouw in alle eenvoud, uit respect voor het huis en het dorp, dus verwacht geen luxehotel, maar een mooie en idyllische plek voor uw vakantie met een heldere hemel vol sterren ‘s nachts, de geur van de "herbes de Provence" die groeien in de tuin.... We proberen om groen toerisme in de praktijk te brengen, samen met de mensen... en dit is slechts het begin.

Begrijpt u nu waarom we hier ons hart verloren zijn?

Sitzgruppe_auf_der_Brunnenterrasse.JPG (797288 Byte)

De ontmoetings- of vergaderruimte gebouwd in natuurstenen gewelven zorgt voor beschutting tegen de hitte van de bloedhete zomer of de plotse regenbuien. Hier kan u zich installeren met uw vrienden onder de grote gewelven in oude stenen, een geliefde ontmoetingsplaats voor vele zaken.
Probeer alvast ook eens onze "Cuvée” voorbehouden aan de woonplaats van de Acacia, een kwalitatief hoogwaardige mousserende wijn, gebotteld volgens traditionele methode.
 

Escalade.jpg (1211198 Byte) Uitzonderlijke uitstappen:

tijdens de schoolvakanties organiseren we van geregeld allerlei activiteiten, naar gelang de seizoenen en de wensen van onze gasten, zoals wandelen, klimmen, speleologie (vergeet niet een goede zaklamp mee te brengen!). Het programma wordt telkens weergegeven op een bord in de vergaderzaal.

 

carrieres_de_Rustrel.jpg (114519 Byte)

Zo nu en dan zijn er ook evenementen: andere organisaties, huren appartementen of het hele huis (zie: groepen): bijvoorbeeld taalcursus/taalreizen, stages, en regelmatig opleidingen van de schilderkunst.   

Het terras, de barbecue en de speelruimte op het terras (ook voor onze kampeerders)

neues_Gebaude.JPG (766793 Byte)

De binnenplaats is een geliefde ontmoetingsplaats voor al onze gasten. Men vangt spontaan in groep ‘s avonds een barbecue aan, wat het vooral onvergetelijk maakt voor de kinderen. Waarom niet gezellig samen de fijne wijnen uit de regio proeven?
 

 
Barbecue.JPG (608705 Byte)

Als u het liever rustig houdt, vindt u achter het huis zeker een rustig plekje in de grote tuin. Het hele jaar door is dit een plaats waar rust, natuur en de Provençaalse vegetatie op elkaar vinden (u vindt bovendien gemarkeerde wandelpaden van aan de privéparking bij ons).

Voor kinderen en jongeren is er genoeg ruimte in de wilde natuur rondom – ver weg uit de buurt van het gevaar van drukke wegen. Heel vaak hebben we hier al gezien dat kinderen uit grote steden uren spelen op de rotsen bij de rivier of in bomen klimmen, zonder dat ze ook maar één seconde denken aan TV of games... En het zijn meestal zij die smekend vragen aan hun ouders om volgend jaar terug te keren om hun nieuwe vrienden van de "Résidence de l’Acacia" terug te zien.  

Het zwembad:

tijdens de zomerhitte is ons zwembad de favoriete trekpleister van klein en groot. Het zwembad is ideaal voor een kleine verfrissing tussendoor. Wil u graag een frisse duik nemen en wat meer bewegingsruimte hebben om te zwemmen, dan is mogelijk in de rivier de Cèze op wandelafstand. Ligstoelen zijn beschikbaar rond het zwembad en in de tuin.

Pool_2.jpg (417874 Byte)